Месечно предизвикателство

Най- мащабното онлайн събитие! Започваме с нова програма от 1-ви юни!

ОТВAРЯ СЕ В MESSENGER.

за кого е подходящо

жени

Тренировките са за цялото тяло, но фокусирани върху седалище, крака и корем. Това са най-проблемните области за всяка жена.

да влязат във форма

Програмата e изготвена за бързо и здравословно влизане във форма. Хранене с балансиран прием на калории, богато на белтъчини и разнообразие.

начинаещи

Предизвикателството е подходящо за хора, които никога не са спортували или са практикували упражнения за кратък период от време.

Тренират вкъщи

Тренировъчната програма към предизвикателството е предназначена за тренировки вкъщи. Не са необходими никакви фитнес уреди или оборудване.

резултати

Какво постигнаха хората, които изпълняват предизвикателството на Фитнес у дома

Защо да го започна?

Виж накратко какво ще постигнеш с нашето предизвикателство.

СПРИ
"ВЕЧНАТА ДИЕТА"

ЗАВИНАГИ!

очаквания

Понеделник

Започвам НОВА диета

Ще постигна бързи резултати и ще направя тази диета начин на живот. Ще се храня здравословно и ще тренирам редовно всеки ден. 

Вторник

Отслабнах!

Свалих цели 2 кг.!!!

УААУ!

Сряда

Имам плочки

Виждам в огледалото добре оформен корем и стегнато дупе.

Четвъртък

Нов начин на живот

Успях да превърна това в здравословен навик.

реалност

Понеделник

Започвам ПОРЕДНА диета

Коя диета да избера? Нищо не разбирам! Истина ли е заглавието “отслабни с 10 кг за 5 дни”? Колко много незнайни сайтове предлагат диети…

Вторник

Никаква промяна!

Не виждам резултат от гладуването, но пък се чувствам изтощена, гладна и без никаква енергия…

Сряда

Гладна съм!

Не издържам на това гладуване… Искам да хапна нещо сладко!

Четвъртък

Край! Не издържам...

Тази диета не е за мен. От Понеделник ще пробвам друга…

Нашето предизвикателство ще те научи да се храниш здравословно и ще ти покаже пътя към цялостната промяна. Не само ще успееш да постигнеш страхотни резултати, но ще разбереш как да ги задържиш завинаги!

Какво ще получиш?

Тренировъчна програма

Ежедневна тренировъчна програма с доказано ефективни упражнения, изготвена от сертифициран инструктор.

Хранителен режим

Дневно меню с описание на всяко хранене, богато на разнообразие и с нисък калориен прием.

Достъп до затворена група

Всеки, който се включи в предизвикателството, ще получи достъп до специална FB група.

Списък за пазаруване

Седмичен списък за пазаруване, който ще улесни изпълнението на програмата и ще създаде ясен план за предстоящия план на хранене.

Запознай се със своя треньор

Привет, името ми е Цвeта Евтомова и съм горда майка на 3 прекрасни деца и щастлива съпруга.

 

През целия си съзнателен живот съм имала проблеми с теглото. Спазвах безброй диети, тренирах, но никога не изглеждах така, както искам. Това бе причината да реша да започна моето обучение за персонален треньор в една от най-големите фитнес академии в САЩ и да променя себе си.

 

И през новото предизвикателство аз ще бъда до теб по време на програмата. Подготвихме ти страхотни упражнения, които в комбинация с храненето ще дадат страхотни резултати. Нека заедно постигнем твоята промяна!

Какво представлява

Предизвикателството представлява ежедневна графика, която ще качваме в нашите профили във Facebook и Instagram. Включвайки се в предизвикателството, ти ще получиш пряк достъп до всеки ден от него.

Как да участвам

С кликване върху бутона ще бъдеш пренасочен към Facebook Messenger, където ще изпращаме всеки ден от изпитанието. Може да се включиш и като следиш нашите страници, където ще споделяме ежедневно.

Общи условия

Фитнес у дома, юридическото лице, което го представлява и всеки друг упълномощен представител на уеб сайта не носят отговорност за грешки, неточна информация или действия, предприети в следствие на изпълнение на предизвикателството. Режимът и тренировъчната програма са универсално изготвени от сертифициран инструктор по хранене и фитнес, а не индивидуално създадени за всеки участник. Ето защо резултатите зависят от физическата подготовка, нивото на охраненост и настоящото състояние на организма и могат да бъдат различни при всеки участник. Не носим отговорност за настъпили неблагоприятно здравословни последици, имуществени и неимуществени вреди и е изключена възможността за търсене на отговорност от автора на предизвикателството или негов представител, както и от дружеството. Програмата няма за цел да дава медицински съвети или да лекува. Задължение на всяко лице е да се обърне към лекар преди започването на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма.