предизвикателство

безплатна
28-дневна програма

Вземи безплатна тренировъчна програма + хранителен режим в най-мащабното онлайн събитие, в което участват над
70 000 души всеки месец!

за кого е подходящо

жени

Тренировките са за цялото тяло, но фокусирани върху седалище, крака и корем. Това са най-проблемните области за всяка жена.

да влязат във форма

Програмата e изготвена за бързо и здравословно влизане във форма. Хранене с балансиран прием на калории, богато на белтъчини и разнообразие.

начинаещи

Предизвикателството е подходящо за хора, които никога не са спортували или са практикували упражнения за кратък период от време.

Тренират вкъщи

Тренировъчната програма към предизвикателството е предназначена за тренировки вкъщи. Не са необходими никакви фитнес уреди или оборудване.

резултати

Какво постигнаха хората, които изпълняват предизвикателството на Фитнес у дома

Защо да го започна?

Виж накратко какво ще постигнеш с нашето предизвикателство.

СПРИ
"ВЕЧНАТА ДИЕТА"

ЗАВИНАГИ!

очаквания

Понеделник

Започвам НОВА диета

Ще постигна бързи резултати и ще направя тази диета начин на живот. Ще се храня здравословно и ще тренирам редовно всеки ден. 

Вторник

Отслабнах!

Свалих цели 2 кг.!!!

УААУ!

Сряда

Имам плочки

Виждам в огледалото добре оформен корем и стегнато дупе.

Четвъртък

Нов начин на живот

Успях да превърна това в здравословен навик.

реалност

Понеделник

Започвам ПОРЕДНА диета

Коя диета да избера? Нищо не разбирам! Истина ли е заглавието “отслабни с 10 кг за 5 дни”? Колко много незнайни сайтове предлагат диети…

Вторник

Никаква промяна!

Не виждам резултат от гладуването, но пък се чувствам изтощена, гладна и без никаква енергия…

Сряда

Гладна съм!

Не издържам на това гладуване… Искам да хапна нещо сладко!

Четвъртък

Край! Не издържам...

Тази диета не е за мен. От Понеделник ще пробвам друга…

Нашето предизвикателство ще те научи да се храниш здравословно и ще ти покаже пътя към цялостната промяна. Не само ще успееш да постигнеш страхотни резултати, но ще разбереш как да ги задържиш завинаги!

200 лв.

спечели парична сума

Един от всички включили се в предизвикателството ще спечели сумата от 200 лв. на края на програмата!

Какво ще получиш?

Тренировъчна програма

Ежедневна тренировъчна програма с доказано ефективни упражнения, изготвена от сертифициран инструктор.

Хранителен режим

Дневно меню с описание на всяко хранене, богато на разнообразие и с нисък калориен прием.

Достъп до затворена група

Всеки, който се включи в предизвикателството, ще получи достъп до специална FB група.

Списък за пазаруване

Седмичен списък за пазаруване, който ще улесни изпълнението на програмата и ще създаде ясен план за предстоящия план на хранене.

Запознай се със своя треньор

Казвам се Радослава Тодорова, на 31 години, родом от град Варна. Майка на момиченце, фитнес модел, сертифициран персонален треньор, мотиватор, човек, пристрастен към спорта и балансираното хранене.

Спортувам от около 20 години, като още от дете се запалих по волейбол. През тези години се занимавах професионално, полупрофесионално, но най-вече за удоволствие.

Преди 7 години започнах да посещавам не само игрищата за волейбол, но и фитнес залите. Започнах да се интересувам от хранене и здравословен начин на живот, гледах клипове с упражнения, разучавах всички фитнес уреди, учех техниките на изпълнение, интересувах се от анатомията на човека.

Постепенно всичко това се превърна в страст.

Започнах да водя персонални тренировки и да изготвям индивидуални хранителни режими. Четях, научавах всеки ден нови неща и това стана част от моя живот. А щом видях и първите резултати на момичетата, се мотивирах още повече.

Запиши се безплатно!

СТАРТ: 01.03.2021 г.

Какво представлява

Предизвикателството представлява ежедневна графика, която ще качваме в нашите профили във Facebook и Instagram. Включвайки се в предизвикателството, ти ще получиш пряк достъп до всеки ден от него.

Как да участвам

С кликване върху бутона ще бъдеш пренасочен към Facebook Messenger, където ще изпращаме всеки ден от изпитанието. Може да се включиш и като следиш нашите страници, където ще споделяме ежедневно.

Общи условия

Фитнес у дома, юридическото лице, което го представлява и всеки друг упълномощен представител на уеб сайта не носят отговорност за грешки, неточна информация или действия, предприети в следствие на изпълнение на предизвикателството. Режимът и тренировъчната програма са универсално изготвени от сертифициран инструктор по хранене и фитнес, а не индивидуално създадени за всеки участник. Ето защо резултатите зависят от физическата подготовка, нивото на охраненост и настоящото състояние на организма и могат да бъдат различни при всеки участник. Не носим отговорност за настъпили неблагоприятно здравословни последици, имуществени и неимуществени вреди и е изключена възможността за търсене на отговорност от автора на предизвикателството или негов представител, както и от дружеството. Програмата няма за цел да дава медицински съвети или да лекува. Задължение на всяко лице е да се обърне към лекар преди започването на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма.